כתבה

הבוסתן בלב הארץ

מסעדת הבוסתן נוסדה לפני 12 שנה על ידי ח'אמדאללה סרסור, שף מקצועי שעבד קודם לכן במסעדות מובילות כשף וטבח ומנהל.
המסעדה שוכנת באזור המסחר לב הארץ שבין ראש העין לכפר קאסם.

היא מתמחה במאכלים מזרחיים, ים תיכוניים הכוללים: מנות בשר , עוף ,דגים ופירות ים. מלווים בתבשילים מיוחדים וערבים לחיך, הכוללים-אורז, קוסקוס, תפוחי אדמה, שעועית, תבשילי ירקות.
מנות הבשר כוללים שיפודים ,סטייקים, גולש וקציצות בשר.

תבשילי העוף כוללים- עוף בגריל, עוף בתנור, כרעיים ממולאים, חזה עוף ממולא, שניצל ממולא. קציצות עוף
מאכלי הדגים כוללים: דגים על הגריל, לברק, דניס, סולמון ומושט. ודגים אפויים ומטוגנים.

שלושת המנות המובילות: צוואר כבש ממולא בתנור, ( אפיה ארוכה) פלטת מיקס בשרית המורכבת מאנטריקוט, סטייק פרגית, קבב, צלעות כבש ומלווה באנטיפסטי של ירקות אפויים ותפוח אדמה קריספי.
המנה השלישית ס'אניה כבש, ס'אניה חלבית, הכוללת בשר כבש טחון, עם רוטב עגבניות וצנובר היא מוקפת ברוטב סלסלה ומוגשת עם מעטפת בצק מלא.
הלקוחות של המסעדה מגיעים מאזור המרכז והשרון, פרטיים, ובעלי עסקים מהאזור.

היתרונות של המסעדה, נמצא במטע עצי נוי וגם עצי הדר שונים. האווירה לדברי הבעלים היא בתחושה של קרבה פסטורלית לטבע,ולהנאה ממנו.
המסעדה מכילה 80 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ 250 איש.

המסעדה ייעודית לאירועים פרטיים סגורים. כאשר ניתן להזמין תפריט חלבי, צמחוני ,טבעוני, או משולב.
את המסעדה פוקדים גם אנשים ידועי שם מתחומי הפוליטיקה, החברה, התרבות והיא נחשבת כמסעדה שמאכליה ערבים לחיך ומהנים מאוד.

האוכל שלכם... בידיים טובות...

Share by: